BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

BLOG

A KUGOO KIRIN M4 elektromos roller sok ingázó szívét meghódította már. Ez egy olyan nagy teljesítményű, összecsukható elektromos roller, amelyet kimondottan ingázásra,  hosszabb utakra terveztek, hogy a közlekedés gyerekjáték legyen. Megbízható teljesítményével, elegáns, biztonságos és kényelmes kialakításával nem csoda, hogy ez a modell lett a legnépszerűbb elektromos roller Magyarországon.

 

Nézzük meg közelebbről, mi teszi olyan különlegessé ezt az elektromos rollert!

Kugoo Kukirin G2 MAX- Az új elektromos roller 

 

Egy elektromos robogó kényelmét és hordozhatóságát keresi, de egy terep kerékpár erejét és agresszivitását? Akkor ez pont Neked való! 

Az e-rollerek fontos részei - a kiegészítők. 

 

Az elektromos roller mindenki számára mást jelent. Sokunkat még nosztalgiával tölt el, hiszen hazánkban főként gyerekjátékként volt jelen néhány évvel ezelőttig. 

Babakocsi vásárlási kalauz – okos döntés, helyes befektetés! 

 
Egy gyermek megszületése csodálatos pillanat a szülők életében, de azt is tudjuk, hogy a kicsi érkezése rohamosan megváltoztatja addigi életüket. Hiszen a pici igényei minden tekintetben elsőbbséget élveznek, ez pedig azt is jelenti, hogy be kell szerezni a számára fontos és minőségi termékeket. A babakocsi egy ilyen része a vásárlásnak, amely gyermeked első 2-3 évében nélkülözhetetlen. 
 
Babakocsit vásárolni olyan, mint autót venni! 

 

A szoptatás rejtelmei 

A szülés után még egy új élménnyel gazdagodunk, amit semmihez nem lehet hasonlítani, ami eddig történt velünk, mégis oly természetes.  

 A várandósság ideje alatt már biztos megfordult a fejedben a szoptatás gondolata. 

Vajon lesz elég tejem? Tudom majd rendesen táplálni a kisbabámat? 

Hogyan válasszunk jó babakocsit? 

Ugye milyen izgalmas ez az időszak? Bizonyára Te is az anyai örömök elé nézel, ha ezt a cikket olvasod Hogyan is válasszunk babakocsi? Egyáltalán milyen a jó babakocsi? Legyen szép, praktikus, de ne túl drága? 

 

Mondj búcsút a forgalomnak, a késéseknek. Egy könnyű elektromos járművel beugorhatsz a biciklisávba a helyi utcákon, és minden eddiginél gyorsabban eljuthat bárhová, ahová csak mennie kell.