BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

BLOG
2023.04.12 18:30

5+1 érv, amitől a KIRIN M4 a legmenőbb roller Budapest utcáin

5+1 érv, amitől a KIRIN M4 a legmenőbb roller Budapest utcáin

A KUGOO KIRIN M4 elektromos roller sok ingázó szívét meghódította már. Ez egy olyan nagy teljesítményű, összecsukható elektromos roller, amelyet kimondottan ingázásra,  hosszabb utakra terveztek, hogy a közlekedés gyerekjáték legyen. Megbízható teljesítményével, elegáns, biztonságos és kényelmes kialakításával nem csoda, hogy ez a modell lett a legnépszerűbb elektromos roller Magyarországon.

 

Nézzük meg közelebbről, mi teszi olyan különlegessé ezt az elektromos rollert!

 

1. Erőteljes teljesítménnyel az élményvezetésért
A KIRIN M4 500 W-os motorral rendelkezik és akár 45 km/h-s sebességet is kihoz magából, ami őrült gyors. Szinte minden olyan emelkedőt megmászhatsz vele, ami más rollerekkel szinte lehetetlen.
Sebességváltójának köszönhetően (20 km/h az 1-es fokozat, 30 km/h pedig a 2-es fokozat, 45 km/h pedig a 3-as fokozat) mindig kiválaszthatod az útviszonyoknak, na meg a munkába éréshez szükséges időnek megfelelőt. Ez a modell talán az egyik leghatékonyabb eszköz a mindennapos ingázásra, ráadásul kimondottan nagy élmény lesz vele a közlekedés. Így tökéletes azok számára, akik sokat ingáznak, vagy akiknek gyorsan kell nagy távolságokat megtenniük.
A nagyvárosi közlekedés szempontjából mindig mérlegelési szempont az utak minősége, a különböző akadályok. A KIRIN M4 könnyedén veszi a járdapadkákat, villamossíneket is, mintha ott sem lennének. Persze szándékosan ne kerülj ilyen helyzetbe, de ha mégis így alakult, biztonságosan és gyorsan túljutsz ezeken az akadályokon.

2. A biztonsággal mi a helyzet?
Felmerülhet persze bennünk kérdés, hogy ilyen sebesség mellett, vajon mennyire
biztonságos?
Tudnod kell, hogy ez nem csak egy egyszerű roller, amire felszereltek egy bika motort, hanem az egész kialakítása a stabilitást, biztonságot szolgálja. Két 10 colos csúszásgátló gumival, két tárcsafékkel és elektromos fékkel rendelkezik, illetve kettős felfüggesztéssel, 12cm-es ultramagos alvázzal, ami a stabilitás alappillére. Robosztus alumíniumötvözet karosszériavázával pedig 4-5 méteren belül meg tudsz állni a leggyorsabb sebességnél is. Az első és hátsó tárcsafékek pedig biztonságot nyújtanak lassításkor vagy hirtelen megálláskor.
A KRESZ-re, útviszonyokra, a saját biztonságodra és a körülötted közlekedőkre azért mindig legyen figyelmed!

Itt találsz biztonsági felszereléseket, hogy kizárólag élmény lehessen a rollerezés: https://berio.hu/elektromos-roller-taskak-kiegeszitok
A kormány állítható és ergonomikus kialakítású, hogy maximális kényelmet biztosítsonvezetés közben, hosszabb távra pedig a gyári üléssel teheted kényelmesebbé az utad.                   
 

Ha pedig hosszúra nyúlt a munkanap, vagy éppen túl korán kell indulnod, a dupla első lámpája kiválóan megvilágítja előtted az utat, kiegészítő lámpái pedig jól láthatóvá tesznek téged és a rollered is az éjszakai használat során. Így lesz biztonságos, stabil és élmény a vezetés.
Fontos kiemelni, hogy a rollerek esőzés idején való használata nem csak a garancia
elvesztése, de a megnövekedett balesetveszély miatt sem ajánlott. Ugyanakkor ez a modell IPX4 minősítése okán védett a nagyobb mennyiségű vízzel szemben, ha nagyobb tócsán átvezet az utad, vagy éppen egyik pillanatról a másikra elered az eső.

3. Elegáns kialakítás és kényelem
A teljesítmény mellett azért a külcsínyt se hagyjuk figyelmen kívül! A felsőközépkategóriás KUGOO KIRIN M4 roller kialakítása egyszerre elegáns és praktikus. A váz kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, ami könnyűvé, de egyben tartósabbá teszi, összecsukható mechanizmusa pedig kényelmes tárolást tesz lehetővé, amikor nincs használatban, így bárhová magaddal viheted a rollert! A hátsó kerék meghajtása, a teleszkópos felfüggesztése a nehéz terepet is jól veszi, ha a hegyeket-völgyeket is átszelnéd. Elegáns LCD kijelzője pedig minden hasznos információval ellát, ami a rollerezés élményét növeli.
Sok rollernél probléma a fellépő szélessége, különösen, ha valaki „nagy lábon” él. Ennél a modellnél kellően széles a csúszásmentes gumi bevonatú fellépő, így mindkét lábad kényelmesen elfér rajta, ráadásul a 150 kg-os terhelhetősége is fontos lehet, ha nehéz a hátizsákod.

4. Hozom-viszem, milyen kondi kell hozzá?
A súlya 23 kg, nem a legnehezebb, de azért nem is fér el a retikülben. Ugyanakkor könnyű felépítésének köszönhetően könnyen felvehető és bárhová elvihető - amire a nehezebb modellek nem feltétlenül adnak lehetőséget. Az autóban azonban kiválóan elfér, és ha csak pár lépcsőt kell vele megtenni, akkor egy kis rollerezéssel felfejlesztett kondi elég hozzá. A stabilitásához a súlya is hozzájárul, a nagy maximális sebesség miatt ez különösen fontos.
Természetesen összecsukható a roller, itt találsz egy videót is, ami 2:20 perctől részletesen megmutatja, hogyan hajtogasd be a csomagtartóba könnyedén:
https://www.youtube.com/watch?v=L3QI-xseMvQ&feature=emb_logo

5. És mennyit bír az akksi?
Nem kell aggódnod, hogy útközben kifogy a nafta! Egyetlen feltöltéssel 40 km-et tudsz vele megtenni, persze az ingázás mértékétől változhat az akkumulátor élettartama. Az akkumulátor túltöltés elleni védelemmel van kialakítva és ha eléri a gyárilag beállított alsó volt feszültséget a merülés során, akkor a roller kikapcsol és a visszakapcsoláshoz töltőre kel tenni.


Van még kérdésed?