BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Elektromos roller táskák, kiegészítők

Milyen kiegészítői lehetnek egy elektromos rollernek? Igazából rengeteg minden van. 

Nézzük csak...! 


13termék 113

Milyen kiegészítői lehetnek egy elektromos rollernek? Igazából rengetek minden van. 

Nézzük csak...! 

Találkoznál a barátaiddal, hogy megigyatok egy colát, de nem akarsz táskát cipelni a pénztárcának, telefonnak, kulcsoknak? Nem gond! 

 A Berio-nál megtalálhatod a neked legpraktikusabb kiegészítőket, mint pl.: a keményfedeles roller táskánkat, ami alkalmas, hogy elférjen benne a kulcsod, pénztárcád és még a telefonod is. Maga a táska rögzítése a kormányhoz is nagyon egyszerű. De ha estleg nem akarod a telefont és a kulcsot egy helyen tárolni akkor ez sem jelent gondot. Nálunk megtalálod az univerzális telefon és pohártartó kiegészítőnket is. Táskáink közül választhatod a keményfedeles vagy az univerzális alternatívát is. Tökéletes választás lehet egy univerzális telefontartó, ami egyben táska is és még a vízállóság miatt sem kell aggódnod.  

Magának a rollernek is nagyszerű vízálló táskái vannak, kényelmesen elfér benne az összecsukott e-rollered. Mind ezek mellett megtalálod még a protektoros védőfelszerelésünket és a számkódos zárunkat is. 

Összes kiegészítőnk kompatibilis az általunk forgalmazott rollerekkel, ezáltal így nagyon egyszerű a rögzítésük és kifejezetten praktikusak. 

A speciális roller táska kerékpárra és rollerre egyaránt használható kiegészítő. Az előnye más táskákkal szemben, hogy speciális kialakítása miatt sokféle eszköz hordozására alkalmas lehet. A kialakításától függően kisebb, vagy nagyobb méret esetén is biztos rögzítéssel szerelhetjük fel egy mozdulattal és vehetjük is le azt. Egyes típusoknál a mobil tartó is szerepel és egyes típusoknál a mobil képernyőjét is láthatjuk menet közben.