BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Elektromos roller táskák, kiegészítők

Milyen kiegészítői lehetnek egy elektromos rollernek? Igazából rengeteg minden van. 

Nézzük csak...! 


8termék18

Milyen kiegészítői lehetnek egy elektromos rollernek? Igazából rengetek minden van. 

Nézzük csak...! 

Találkoznál a barátaiddal, hogy megigyatok egy colát, de nem akarsz táskát cipelni a pénztárcának, telefonnak, kulcsoknak? Nem gond! 

 A Berio-nál megtalálhatod a neked legpraktikusabb kiegészítőket, mint pl.: a keményfedeles roller táskánkat, ami alkalmas, hogy elférjen benne a kulcsod, pénztárcád és még a telefonod is. Maga a táska rögzítése a kormányhoz is nagyon egyszerű. De ha estleg nem akarod a telefont és a kulcsot egy helyen tárolni akkor ez sem jelent gondot. Nálunk megtalálod az univerzális telefon és pohártartó kiegészítőnket is. Táskáink közül választhatod a keményfedeles vagy az univerzális alternatívát is. Tökéletes választás lehet egy univerzális telefontartó, ami egyben táska is és még a vízállóság miatt sem kell aggódnod.  

Magának a rollernek is nagyszerű vízálló táskái vannak, kényelmesen elfér benne az összecsukott e-rollered. Mind ezek mellett megtalálod még a protektoros védőfelszerelésünket és a számkódos zárunkat is. 

Összes kiegészítőnk kompatibilis az általunk forgalmazott rollerekkel, ezáltal így nagyon egyszerű a rögzítésük és kifejezetten praktikusak. 

A speciális roller táska kerékpárra és rollerre egyaránt használható kiegészítő. Az előnye más táskákkal szemben, hogy speciális kialakítása miatt sokféle eszköz hordozására alkalmas lehet. A kialakításától függően kisebb, vagy nagyobb méret esetén is biztos rögzítéssel szerelhetjük fel egy mozdulattal és vehetjük is le azt. Egyes típusoknál a mobil tartó is szerepel és egyes típusoknál a mobil képernyőjét is láthatjuk menet közben.