BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

BLOG
2022.09.10 17:38

A jövő új közlekedési eszköze az elektromos roller!

 A jövő új közlekedési eszköze az elektromos roller!

Mondj búcsút a forgalomnak, a késéseknek. Egy könnyű elektromos járművel beugorhatsz a biciklisávba a helyi utcákon, és minden eddiginél gyorsabban eljuthat bárhová, ahová csak mennie kell. 

Mondj búcsút a forgalomnak, a késéseknek. Egy könnyű elektromos járművel beugorhatsz a biciklisávba a helyi utcákon, és minden eddiginél gyorsabban eljuthat bárhová, ahová csak mennie kell. 

A hordozhatóságot és az elrakhatóságot szem elött tartva tervezték ezeket a járműveket, amelyek rendkívüli sokoldalúságot biztosítanak városi, külvárosi és egyetemi környezetben is. 

Sokféle típusú és méretű elektromos roller megtalálható. Tehát mindenki megtalálhatja a neki a legmegfelelőbett. A legtöbb jármű kétféle gumiabroncsal van felszerelve. Tömör gumiabroncs vagy levegővel felfújt gumi. A levegővel felfújt kerekek sokkal jobban alkalmazkodnak a különböző terepviszonyokhoz, és nagyobb lengéscsillapítóval rendelkeznek. Kialakításának köszönhetően tárolása és szállítása igazán könnyű. 

Nem kell perceken keresztül ülni egy hosszabb dugóban, vagy parkolót keresni a zsúfolt belvárosban, sőt parkolási díjat sem kell fizetni. Nem beszélve arról, hogy környezetbarát is. Mindemelett még a tárolásával sem kell sokat bajlódnod, mivel kis helyen is elfér. Hát nem szuper? Ráadásként még kiegészítők is kaphatóak hozzá: telefontartó, pohártartó, felcsatolható keményfedeles rollertáska és maga a rollertáska, amiben magát a rollert tárolhatod, így még kisebb helyen is elfér. Vannak olyan e-rollerek is, amik üléssel vannak ellátva a kényelmes és a még komfortosabb utazás céljából. Felnőtteknek és gyerekeknek is ideális, gyors, kényelmes, higiénikus. Könnyen tisztítható, tisztántartható. Az elektromos rollerek 3-szor gyorsabb utazási lehetőséget is képesek biztosítani az embereknek, mint a gyaloglás. A kerékpár ellenében nem izzadsz meg amikor megérkezel. Ezzel a szuper kis járművel elkerülheted a tömegközlekedésen való utazást is. Az utolsó és legjobb ok arra, hogy miért legyen egy elektromos rollered? Hát mert mindezek mellett még szórakoztatóak is! Számos különböző modell létezik, így könnyen megtalálhatod a számodra a legmegfelelőbbet. Ha szereted az erőt, sebességet akkor nyugodt szívvel válaszd a Kugoo G-Boostert, tuti nem fogsz csalódni benne. Gyerekeknek pedig alkalmas lehet a Kugoo KIRIN Mini2.  

A benne lévő nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően, típustól függően, egy töltéssel akár 25-80 km is megtehetősebessége 15-55 km/h közötti.