BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

BLOG
2022.10.24 18:21

Kugoo Kukirin G2 MAX- Az új elektromos roller

Kugoo Kukirin G2 MAX- Az új elektromos roller

Kugoo Kukirin G2 MAX- Az új elektromos roller 

 

Egy elektromos robogó kényelmét és hordozhatóságát keresi, de egy terep kerékpár erejét és agresszivitását? Akkor ez pont Neked való! 

 

Nem minden elektromos roller egyforma, akárcsak a kerékpároknál. Egyesek számára városi járműre van szüksége, valami egyszerűre és hatékonyra, míg mások számára az igények megváltoznak. Ha nyitott vagy a kalandokra, vagy szeretnél a leginkább hozzáférhetetlen helyekre eljutni vagy egyszerűen kíváncsi vagy, akkor a terepjáró elektromos rollerre, robogóra lesz szükséged. 

Hogy miért? 

Mert ez egy olyan modell, amelyet a szokásosnál robusztusabb karosszéria jellemez, bármilyen típusú útra alkalmas kerekekkel. Az új járgány jól teljesít a városban, de a legjobbat nyújtja a rázósabb terepen. A KuKirin G2 Max 48V 20Ah nagy kapacitású lítium akkumulátorral van ellátva, és akár 80 km-es hatótávolságot is biztosít. Az 1000W erőteljes motorral telepített KuKirin G2 Max akár 30 fokos lejtőkön is képes felmászni, és képes kezelni a bonyolultabb és göröngyösebb utakat. 
Intelligens műszerfalnak köszönhetően valós időben jeleníti meg az összes információt, amelyet tudnia kell: sebességváltás, futásteljesítmény, akkumulátor állapota, sebesség stb.  

Levehető üléssel rendelkezik, amely bőrből készült, állítható, a megvastagodott és szélesített párna pedig nagyobb kényelmet nyújt a hosszú utazás során. 

Finomhangolt rugós lengéscsillapítói hatékonyan tompítják a nehéz terep okozta akadályokat, így még élvezetesebb és szórakoztatóbb vezetési élményt nyújtanak. 

Az első lámpa jó megvilágítást biztosít, a kiegészítő lámpák pedig jól láthatóvá teszik a rollert éjszaka. 

További hasonló tartalmakért kövesd oldalunkon a minden héten frissülő blogbejegyzéseinket. Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, hogy értesülj aktuális akcióinkról!  

Berio.hu