BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

BLOG
2022.10.13 11:56

Az e-rollerek fontos részei - a kiegészítők.

Az e-rollerek fontos részei - a kiegészítők.

Az e-rollerek fontos részei - a kiegészítők. 

 

Az elektromos roller mindenki számára mást jelent. Sokunkat még nosztalgiával tölt el, hiszen hazánkban főként gyerekjátékként volt jelen néhány évvel ezelőttig. 

Az e-rollerek fontos részei - a kiegészítők. 

 

Az elektromos roller mindenki számára mást jelent. Sokunkat még nosztalgiával tölt el, hiszen hazánkban főként gyerekjátékként volt jelen néhány évvel ezelőttig. 

Ekkor azonban feltűntek itthon is a rolleren közlekedő öltönyös férfiak és velük együtt az elektromos roller. Ezzel pedig kezdetét vette a rollerek történetének egy újabb világa. Hiszen csak felpattansz rá és hipp-hopp ott is vagy már az adott helyen. Nem kell perceken keresztül ülni egy hosszabb dugóban, vagy parkolót keresni a zsúfolt belvárosban, sőt parkolási díjat sem kell fizetni. Nem beszélve arról, hogy környezetbarát is. Mindemelett még a tárolásával sem kell sokat bajlódnod, mivel kis helyen is elfér. Utazás közben esetleg problémát jelent a plusz táska cipelése? Erre is van megoldás! 

Szerencsére a gyártók mindenre is gondoltak! Mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb kiegészítőt, legyen akár az egy felcsatolható univerzális roller táska, univerzális rollerhordozó táska vagy akár egy univerzális pohár és telefontartó. 

A Berio webáruház kínálatában csomó rolleres kiegészítő is megtalálható, egyesek akár univerzálisak is, tehát nem csak az adott rollerhez, hanem több típushoz is használhatóak vagy akár a biciklidhez is remekül passzolnak. Ilyen például az univerzális telefon és pohártartó, ami egy szuper találmány. Gondolj csak bele?! Nem kell attól tartanod, hogy amíg Te élvezed a sebesség határtalan örömét, a telefonod egyszer csak kiesik a zsebedből. Nem kell az üdítődet vagy éppen az elviteles kávédat a kezedben tartanod, egyszerűen csak beleteszed a pohártartóba. Tökéletes választás lehet egy univerzális telefontartó, ami egyben táska is és még a vízállóság miatt sem kell aggódnod.  Vagy ott vannak a felcsatolható kemény fedeles roller táskáink. Ezekben nyugodtan tárolhatod akár a rollernek a számkódos zárját vagy akár a kulcsodat, telefonodat, irataidat is.  

Az univerzális roller tartó táska igazán praktikus, hiszen kényelmesen elfér benne a rollered, így a szállítása még egyszerűbb. Kialakításának köszönhetően akár a válladra akasztva vagy akár a kezedben tartva is hordhatod. Vízállósága miatt sem kell tartanod, hogy a benne tárolt dolgaid elázhatnak. Anyaga könnyen tisztítható. 

Mivel a biztonság is fontos ezért nyugodt szívvel ajánljuk a protektoros védőfelszerelésünket, amely kívül kemény műanyag borításának és párnázott puha textil belsejének köszönhetően megvéd a sérülések, ütések ellen. Tépőzáras kialakítása miatt felhelyezése könnyű és személyre szabhatóan állítható. Viselése kényelmes, és a mozgásban sem akadályoz. Alkalmas rollerezéshez, biciklizéshez, görkorcsolyázáshoz és egyéb biztonságot igénylő sportokhoz is. 

 

További hasonló tartalmakért kövesd oldalunkon a minden héten frissülő blogbejegyzéseinket. Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, hogy értesülj aktuális akcióinkról!  

Berio.hu