BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

BLOG
2022.10.11 17:35

Babakocsi vásárlási kalauz - okos döntés, helyes befektetés!

Babakocsi vásárlási kalauz - okos döntés, helyes befektetés!

Babakocsi vásárlási kalauz – okos döntés, helyes befektetés! 

 
Egy gyermek megszületése csodálatos pillanat a szülők életében, de azt is tudjuk, hogy a kicsi érkezése rohamosan megváltoztatja addigi életüket. Hiszen a pici igényei minden tekintetben elsőbbséget élveznek, ez pedig azt is jelenti, hogy be kell szerezni a számára fontos és minőségi termékeket. A babakocsi egy ilyen része a vásárlásnak, amely gyermeked első 2-3 évében nélkülözhetetlen. 
 
Babakocsit vásárolni olyan, mint autót venni! 

 
Azaz sok utánajárást és nagyobb anyagi befektetést igényel. Ha ezt a bejegyzést olvasod akkor eljött az ideje, hogy megtaláld az ideális babakocsit. Összeállítottunk egy praktikus és átfogó vásárlási útmutatót, aminek a végén könnyedén képes leszel kényelmes és biztonságos babakocsit választani. 

 
Milyen a tökéletes babakocsi? 

 
Mi sem egyszerűbb: akkor tökéletes, ha funkciói megkönnyítik, és nem megnehezítik a mindennapi tevékenységeket a kisbabáddal. Például egyes szülők véleménye szerint az a jó, amelyik kis helyen is elfér, míg másoknak a többfunkciós 3 az 1-ben a tökéletes. 


 
Hogyan válasszam ki a tökéletes babakocsit? 


 
Ha a tökéletes babakocsi választása előtt állsz, keresd fel webáruházunkat. Széles felhozatal vár rád, a színtől, az anyagtól, a tartósságtól, a kerekektől, egészen az apró funkciókig mindenre gondoltunk kisbabád kényelme érdekében. 
 
De mielőtt elkezdenéd a vásárlást, kismamaként tedd fel magadnak a következő kérdéseket: 
 
        • Hol és mikor fogom a legtöbbet használni? 
 
        • Milyen tárolóhelye van a babakocsinak (házban és az autóban)? 
 
        • Mekkora súlyt bír el? 
 
        • Szeretnék bizonyos extrákat, például pohártartót, tárolókosarat, kukucskáló ablakot, állítható kormányt? 
 
        • Meddig tervezzem használni? 
 
        • Mennyi a maximum költségvetés rá? 
 
5 szempont, amit szigorúan be kell tartanod a babakocsi kiválasztásakor 
 
1. Biztonság 
 
Mindentől függetlenül ez az első szempont, hogy meg kell felelnie az alapvető biztonsági követelményeknek. Válassz olyan babakocsit, amely övvel rendelkezik, és bármilyen helyzetben biztonságot nyújt. A leghatékonyabb övek azok, amelyek a vállat, a derekat és a lábakat is rögzítik, így a kicsi egy pillanatig sem lesz veszélyben. Az ötpontos rögzítés könnyen kezelhető és ezek a kocsik megbízható fékekkel is rendelkeznek. 
 
2. Napellenző 
 
Nagyon fontos szempont az UV sugár és az erős szél elleni védelem csecsemők számára. A napellenző védi csemetédet az időjárás viszontagságaitól, amire kicsi korban kiemelten figyelni kell. 
 
3. Kerekek 
 
Meglehetősen vitatott téma a szülők körében, mert egyesek a nagy légkerekeket részesítik előnyben, mások pedig az erősebbeket, amelyek sokkal könnyebbé teszik a babakocsi kezelését. Ha a kerekek alapján választasz, először a kicsi kényelmére, majd a babakocsi kialakítására gondolj. 
 
4. Könnyű kezelhetőség – Könnyen be- és ki tudod emelni a babakocsit az autóba? Befér még a csomagtartóba is? Fel kell vidd minden nap lépcsőn a lakásba? Könnyű össze- és széthajtani? Egy kézzel tudod kezelni? Túl nagy ahhoz, hogy beférjen az ajtókon vagy a tárolóhelyen? Az anyag mosható, vagy le lehet törölni? Nagyon fontos szempontok minden szülő számára, hiszen mit sem ér egy olyan babakocsi, amivel esetleg nem férsz el sehol, vagy nem tudod egyedül is kezelni. 
 
5. Tárolók 
 
Gondolj arra, hogy a babán kívül mit fogsz még cipelni. Az ülés alatti nagy méretű rekesz kiválóan alkalmas pelenkázótáska, pénztárca és bevásárlótáskák tárolására. De mi a helyzet a telefonnal, a kulcsokkal, az italokkal és a harapnivalókkal? Nagyon hasznosak a pohártartók, és a kis tárolóhelyek a kulcsok és telefonok tárolására. Így elmehetsz vásárolni, vagy minden szükséges holmit magadnál tarthatsz, amikor nem vagytok otthon. Ha pedig kivehető babakocsit választasz, a kicsi az utazás után tovább tud aludni az autóban anélkül, hogy fel kellene ébreszteni. 
 
A kérdésekre adott válaszaid segítenek, hogy mi alapján válaszd ki a babakocsit. Üzletünkben megtalálod a legjobb minőségű babakocsikat, mindennel felszerelve, amire szükségetek van. Látogasd meg weboldalunkat és vásárold meg gyermeked számára a legszebb babakocsit! 
 
Romantika gyerek után? Naná, hogy lehetséges! Ezen is tudunk segíteni. 
 
Mindig is szerettél volna gyereket, régóta álmodozol a családalapításról? Végre valóra vált a kívánságod, megvan mindened, ami a gyerekneveléshez szükséges, azonban úgy érzed, hogy a pároddal való intim kapcsolatotok háttérbe szorult? 
 
Kismamaként, – aki egész nap egy kisgyerek társaságában van – érthető, hogy az esti, altatás utáni órákban olykor nagyon nagy szükséged van férjed társaságára. 
 
Nem kell ennek így lennie! Webáruházunk termékei között, olyan izgalmas „eszközöket” fedezhettek fel, amelyek újra felélesztik a régi tüzet, méghozzá újakat is csiszolnak hozzá. Segítenek közös és merész kalandokat átélni, feldobva a házas életet. Ne engedd, hogy az élet elsodorjon egymás mellől, tegyetek azért, hogy az intimitás lángja sokáig égjen. 

Ide kattintva Látogass át a Berio18 weboldalunkra.