BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Off-Road Geoland Power terepjáró 2 személyes, 400w, 24V/7ah elektromos kisautó - rózsaszín
Off-Road Geoland Power terepjáró 2 személyes, 400w, 24V/7ah elektromos kisautó - rózsaszín
199 890 Ft

Off-Road Geoland Power terepjáró 2 személyes, 400w, 24V/7ah elektromos kisautó - rózsaszín

Az akkumulátoros Geoland Power terepjáró tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az izgalmas túrákat és nem félnek semmiféle dombtól. Egy erős, nagy kerekekkel és magas felfüggesztésű autóval bármilyen utat meghódíthat.

 

Motor: 2*200W

Akkumulátor: 24V/7ah

Távirányító: van

Lámpák: elöl-hátul LED

Hang: mp3, AUX, USB

Ülés: Öko bőr

Kerekek: EVA hab

Lengéscsillapítók: elöl-hátul

199 890 Ft
Részletek

Off-road Geoland Power gyerekeknek

2 nagy teljesítményű, egyenként 200 W-os villanymotor

A 24V/7Ah-s akkumulátor és 2, egyenként 200 W-os motor hajtja , ez az a teljesítmény, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen szabadon közlekedjen. A Geoland Power könnyedén megbirkózik az egyenetlenségekkel és még a nagy dombokkal is .

Az elektromos hajtás megbízhatóságának minél hosszabb ideig történő biztosítása érdekében a gyártó azt javasolja, hogy ne merítse le az akkumulátort, és szezonon kívül tartsa szobahőmérsékleten .

További zenei attrakciók és LED- lámpák

Az autó audiopanellel és LED-lámpákkal rendelkezik , amelyek további szórakozást nyújtanak a gyerekeknek vezetés közben. Hallgathatja kedvenc dalait, ha csatlakoztatja készülékét az MP3 , USB és AUX bemenetekhez . Ezenkívül a zene mindig elérhető lesz az FM rádión és az előre betöltött dallamokkal ellátott gombok alatt .

A kormányon lévő kürtnek , valamint az első és hátsó LED-es fényszóróknak köszönhetően a kicsi úgy érzi magát, mint egy igazi járműben .

Biztonságos vezetés a szülők részéről

A Geoland Power autóban még a legrizikósabb utakon is teljes biztonságban lesznek a gyerekek . Ezt az ülésekben elhelyezett biztonsági övek és a hajtást finoman mozgásba hozó Free Start funkció biztosítja .

Egy további biztonsági funkció a szülők távirányítója , amellyel távirányítható a jármű. Csak a STOP gomb megnyomásával tudja korrigálni a kisgyermek vezetését vagy leállítani az autót .

Kényelmes utazás eco bőrrel és EVA habbal

Minden utazás remek szórakozást nyújt a kis sofőr számára. Örömmel ül egy kényelmes, ökobőrrel borított ülésen , és élvezheti a sima utazást az EVA hab kerekeken . Az autó terepjáró jellege miatt minden keréken van egy lengéscsillapító is .

2 személyes autó csomagtartóval

Egyszerre akár 2 gyermek is élvezheti a terepen való terepet nehéz utakon . A körülbelül 52 x 19 x 28 cm-es nagy ülésnek köszönhetően egy kis sofőr könnyedén elviheti testvéreit vagy barátait egy körre .

A gyerekek kedvenc játékaikat vagy harapnivalókat is magukkal vihetik az utazásra. Mindegyik elfér az ülések mögötti tágas csomagtartóban .

Geoland power terepjáró felszerelések

távirányító,

használati utasítás,

szerelőkészlet,

töltő.

Méretek:133*77*87 cm

Hasmagasság: 23cm

Kerék: 32*14 cm

Termék súlya: 25kg

Maximális teherbírás: 50kg

Adatok
Cikkszám:
PABRD-2108CHAP
A vásárlás után járó pontok:
1 999 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!