BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

ADAMO babahinta natúr
ADAMO babahinta natúr
36 890 Ft

ADAMO babahinta natúr

 • 5 pontos biztonsági övvel ellátva speciális kialakítású és anyagú külső hinta huzat, amely a Titok kulcsa
 • bababarát, kezeletlen keményfa rudazat,
 • a baba kezecskéknek megfelelő vastagságú kötélzet, amelyet keresztrúddal, és egy speciális, magasság állításra alkalmas alkatrésszel szereltünk össze.
 • 100% pamut, ÖKO-TEX minőségű párna, amelynél minden esetben figyelembe vettük, hogy a megfelelő mikroklímát biztosítsa kis használójának.
 • Felfüggesztési pont (hintakampó)


  FONTOS! Az Adamo babahinta csak Adamo rugóval együtt használható!


  Csak az EREDETI alkatrészek használatát javasoljuk!
  A rugót nem tartalmazza a csomag, azt neked kell (a gyermeked súlyának megfelelőt!) a kosárba helyezned!
36 890 Ft
Részletek

FONTOS! a rugó cseréje 6 havonta kötelező, soha ne használjanak használtan vásárolt rugót, MINDIG a baba súlyának megfelelő rugót kell választani, nem lehet átugrani egyből a nagyobbra mert az a csecsemő súlya alatt nem fog megmozdulni, így nem fogja kiváltani a szükséges ingereket.


A kötélzet hossza: 2,8m - 3m-es átlag belmagassághoz elegendő!
Terhelhetősége: max. 15 kg

Amit tudnod kell a hintáról:
Az Adamo hinta, a rég elfeledett bölcső és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként. Egyszerűen megunhatatlan!


Fekvő felülete puha, nem merevített. Speciális kialakításának és anyag összetételének köszönhetően, biztonságosan leutánozza azokat a mozgásokat – és így ingereket is – amelyek az anyaméhben is érik a babát. Ez minden csecsemő esetében pozitív hatással bír az idegrendszer érésére, fejlődésére. Emellett az egészséges csecsemő számára egy megnyugtató, biztonságot adó emléket is idéz.


Sérült és koraszülött babák esetében, azért felbecsülhetetlen jelentőségű, mert kiegészíti, és sokkal hatékonyabbá teszi a fejlesztést – a változatos egyensúlyi ingerek, amelyeket ez a hinta remekül biztosít, minden valamirevaló fejlesztés, terápia alapját jelentik.


Az édesanyák körében a hinta sikere abban rejlik, hogy ez a fajta inger, nem csak fejleszti a gyermekeket, hanem a nehezebb napokon, mint a pocakfájás, fogzás, frontok… nagyon könnyen megnyugtatja, és el is altatja a babákat.
Az Adamo hintát, a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt, ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is használja az állapotfelméréseik során, és jó szívvel ajánlja az édesanyáknak otthoni használatra is. Miközben gyermeked önfeledten játszik a hintában, észrevétlenül fejleszti, a szem-kéz-láb koordinációját és az egyensúly érzékét is. Ezek a fajta ingerek és fejlesztések hatással lesznek a későbbi beszéd fejlődésre, írás- olvasás tanulásra egyaránt.


Hintáink a kor elvárásainak, és az előírásoknak megfelelően folyamatos fejlesztéseken esnek át. Próbáljuk megtartani az egyensúlyt a régi el nem feledett tudás, a sok éves tapasztalat, valamint az új kutatások és a technikai fejlődés között. Termékeink magas minőségét a visszajelzéseitek is igazolják, hiszen akár 3-4 babagenerációt is kiszolgálnak. Az Adamo jó hírét értékállóságának is köszönheti.


Munkánkat a BETHESDA Gyermekkórház és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet is támogatja.

Anyag
textil: 100% pamut, kötél: 100% polipropilén, rudak: bükk


Ajánlott kiegészítők:
Kopp-stop:
https://berio.hu/Kopp-stop
Az első rudazatra kell rögzíteni, onnantól érdemes használni amikor a baba elkezd felülni, 2 funkciója van :
- megvédi az ingatag fejecskét a koppanásoktól
- a nyáladzás, kaja stb. foltok a nap végén egyszerűen eltávolíthatóak, nem kell az egész hintát mosni

Lábtartó:
https://berio.hu/Labtarto
Amikor a baba már képes hasra fordulni, a lábát ki kell dugni a lyukakon biztonsági okokból. Innentől kezdve fel lehet előre csatolni a 2 magassági fokozatban állítható lábtartót, hogy ne lógjon a lába pl egy hosszabb alvás ideje alatt FONTOS! azoknál a babáknál akik már ülve használják a hintát, csak alvó állapotban használható

Rovarháló:
https://berio.hu/Rovarhalo
Tavaszi, nyári, kora őszi időszakban akinek van lehetősége friss levegőre akasztani a hintát, ez egy elengedhetetlen kellék

Adatok
Cikkszám:
5999570701095
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek