BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Fürdőpárna

3termék 13

Fürdőpárna

A fürdőpárna a kisbabák fürdetését hivatott leegyszerűsíteni, kiemeli a kisbaba fejét a vízből, míg testét a víz alatt tartja, így biztonságosan fürdethetjük két szabad kezünkkel.

Használata egyszerű

Rendkívül egyszerű felszerelni bármilyen kádra, kialakításának köszönhetően pedig könnyen belefektethetjük a kisbabát, ahonnan nem fog kicsúszni, pozícióját fixen tarthatjuk a teljes fürdetés idejére.

Már újszülött kortól használható

A fürdőpárna akár már újszülött kortól is alkalmazható a kisbabák fürdetéséhez, így segíti a tanulófázist, mikor még az újdonsült anyuka is tanulja, hogyan tartsa a babát.

Kényelem a baba és a mama számára egyaránt

A fürdőpárna puha anyagának köszönhetően kényelmes a babának, és mivel így fürdetés közben nem kell egy kézzel tartani a fejét, kényelmes annak is, aki fürdeti, hiszen így két szabad kézzel fürdetheti a babát.

Kifejezetten praktikus

Anyagának köszönhetően gyorsan szárad, így nem kell attól tartani, hogy állott víz szaga lesz, könnyen mosható akár mosógépben is, és gyors száradásának köszönhetően egyszerűen tárolható, kis helyen is elfér.

Egyszerűen szállítható

A fürdőpárna kis méretének köszönhetően könnyen szállítható, így ha kirándulást terveznénk, akkor is magunkkal vihetjük, hiszen segítségével akár fürdőkádban is egyszerűen fürdethetjük a kisbabát, így nem kell egy egész babakádat bepakolnunk az útra.

Szabad mozgást biztosít a babának éa kíméli a felnőtt hátát a hajolásnál, lehet használni szabványos kádban és a babakádban is. Használata biztonságérzetet nyújt a babának és az édesanyának is egyaránt. A babának későbbiekben segít megtartani az egyensúlyt ülő helyzetben is. A szülő szabadon tarthatja így a kezét és kényelmesebben fürdetheti a babát, vagy játszhat vele. A párna szüléstől kezdve jól használható és felüdülés a használata.

A fürdőzés pihentetővé és szórakoztatóvá válik a felnőtteknek és a babáknak egyaránt.