BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Babahinták


Babahinta

A hintázás a felhőtlen gyerekkor összetéveszthetetlen szimbólumává vált, hiszen minden gyermek egyik nagy kedvence a játszótéren. Előnye nem csak maga a szórakozás, amit nyújt, de fejlesztőleg is hat a gyermekekre, mind izomzatuk, mint koordinációs készségeik tekintetében.

A babahinta ugyanezt az élményt nyújtja a pici babáknak is, akár az otthon kényelmében is, függetlenül attól, hogy milyen időjárási körülményekkel sújt is akár a hideg tél, vagy a zivataros nyár. Lehetőséget nyújt a kisbaba mindennapi fejlesztésére is, anélkül, hogy a játszótérre kellene szaladgálnunk. Ha pedig szeretnénk mégis friss levegőn megmozgatni a babát, akár kültéri használatra is egyszerűen felkészíthetjük a babahintát.

 

Miért jó a babahinta?

 

Nem csupán a megnyugtató pihenést biztosíthatjuk gyermekünk számára, de elterelhetjük figyelmét azokról a fájdalmas időszakokról, melyek alapvetően megviselnék, mint mikor épp a foga indult meg, vagy a pocakját érik kellemetlen görcsök.

A természetes, szigorúan bababarát anyagokból készült babahinta egyszerűen összeszerelhető, melyet beltéren akár állványra, mennyezetre, vagy épp ajtófélfába is rögzíthetünk, rugóval ellátva pedig nem csak az oldalirányba történő kilengést tehetjük lehetővé, de a fel-le rugózás élményével is hozzájárulhatunk gyermekünk fejlődéséhez.

A babahinta dekorelemként is nagyban emeli a gyerekszoba megjelenését, aranyos mackófülei igazi üde színfolt lehetnek a gyermek számára is, széles színválasztéka pedig lehetővé teszi, hogy egyszerűen otthonunk stílusához igazítsuk a megvásárolni kívánt babahintát.

 

Hogyan fejleszti a babahinta gyermekünk?

 

A babahinta már 6 hónapos kortól egészen 3 éves korig használható, mely hozzájárul az egyensúlyérzék javításához, elősegíti a mozgáskoordináció fejlődését, valamint nagyban hozzájárul a finommotorikus mozgások kialakulásához is.

Amennyiben már elég nagy a baba, ösztönözhetjük, hogy saját mozgásával hajtsa meg a hintát, így gyorsítva fel az izmok fejlődését, valamint azok együttes, összehangolt használatát.

 

Biztonsági figyelmeztetés!

A babahintát szigorúan felnőtt felügyelete mellett használja, semmiképp ne hagyjon őrizetlenül babahintába helyezett gyermeket!