BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Mercedes Benz Zetros Elektromos Kisautó, 2 személyes, 120W, 12V/10Ah  - Fehér
Mercedes Benz Zetros Elektromos Kisautó, 2 személyes, 120W, 12V/10Ah - Fehér
182 890 Ft

Mercedes Benz Zetros Elektromos Kisautó, 2 személyes, 120W, 12V/10Ah - Fehér

Mercedes-Benz Zetros gyerekeknek
Az akkumulátoros Mercedes-Benz Zetros gyerekeknek egy nagy jármű erős felszereltséggel, tele látnivalókkal és masszív kidolgozással. Az autó eleje a világ minden táján ismert teljes méretű modell mintájára készült . A Mercedes nagy méretű, az ülések mögött rejtett rekesz található a játékoknak és a legszükségesebb tárgyaknak.

Motor: 2*60W

Akkumulátor: 12V/10Ah

Távirányító: van

Lámpák: elöl LED

Hang: AUX , SD , USB és MP3

Ülés: Öko bőr

Kerekek: EVA hab

Lengéscsillapítók: hátul

182 890 Ft
Részletek

Nagy motorok egyenetlen terepen
A gyermekek számára készült terepjáró 2 motorral van felszerelve, egyenként legfeljebb 60 W teljesítményű . Ez az erősség gyakorlatilag bármilyen terepen megállja a helyét, beleértve az egyenletlen utakat is. A motorok nagy 12V/10Ah akkumulátorral vannak felszerelve . A hosszú utazás élvezetéhez rendszeresen töltse fel a gyerekautót. A pilótafülkében lévő jelzőfénynek köszönhetően az autó megmondja, hogy mikor kell a töltéshez csatlakoztatni .

Magas felfüggesztés és habszivacs kerekek
A Mercedes járművet úgy tervezték, hogy különféle terepeket lefedjen és vezetési kényelmet biztosítson. Ezt nem csak az erős hajtás, hanem a váz kialakítása is biztosította . A modell tartós, futófelületű habkerekeket használ speciális EVA technológiával . Minden kerék csapágyazott , a hátsók pedig lengéscsillapítókkal vannak megerősítve . A körülbelül 34 x 12 cm-es nagy kerekek szintén magas felfüggesztést biztosítanak, körülbelül 22 cm-es hasmagassággal.

Autóvezetés kétféleképpen
A gyerekek jól érzik magukat az autóvezetésben . Valódi sofőrnek érzik magukat, ha világító kapcsolóval és motorhanggal indítják be az autót . Ezután kiválasztják az előre vagy hátrameneti fokozatot és a gyors vagy lassú haladási sebességet . Már csak az útra kell állni. Ha a gyerekek túl kicsik a vezetéshez, akkor is élvezhetik az izgalmas utazást. Mindez a felnőttek által is kezelhető távirányítónak köszönhető . Funkcióinak köszönhetően bármely irányba irányítják a Mercedest , 3 sebesség közül választhatnak , és vészhelyzetben is leállítják az autót .

2 személyes Mercedes 2 üléssel
A Mercedes-Benz Zetros modellel 2 gyerek is utazhat, mert 2 különálló ülése van , mindegyik kb. 28 x 20 x 30 cm méretű . Tartós, fekete ekobőrrel vannak bevonva , és masszív 3 pontos biztonsági övvel rendelkeznek . A 2 üléses járműnek nagy a maximális terhelhetősége is . Kb. 58 kg összsúlyú gyermekek kényelmes elhelyezésére alkalmas .

Hangok és fények
Gazdag interaktív effektusok
Az akkumulátoros autó vezetését interaktív fény- és hangeffektusok teszik élvezetesebbé . Az első lámpák LED-jei egy speciális gombbal kapcsolhatók be. A pilótafülkében található audio panel funkciókban gazdag . Választható rádió , vidám dallamok előre feltöltve , valamint AUX , SD , USB és MP3 bemenetek a kedvenc dalok lejátszásához. További hangok a kormánykerék gombjaiban vannak elrejtve .

A jármű biztonsági jellemzői
Számos funkció biztosítja a legfiatalabb vezetők biztonságát a volán mögött . Mindkét ülésen a gyerekek 3 pontos hevederes övvel lesznek rögzítve . A jármű ajtaja bezárás után zárható , hogy elkerüljük, hogy egy gyermek véletlenül kinyissa azokat. Bármilyen váratlan helyzetben a gyám a távirányítón található Stop biztonsági gombot használja , amely azonnal leállítja az autót.

A Free Start kellemes és kényelmes utazást is biztosít , aminek köszönhetően a Mercedes finoman és simán indul , anélkül, hogy a legkisebbeket megijesztené a rángatózás érzését.


Mercedes-Benz Zetros felszereltség
távirányító
használati utasítás
szerelőkészlet
töltő
járműburkolat
mini jack kábel
Márka: Mercedes Benz
Motorok száma: 2
Motor teljesítmény: 60W
Az akkumulátorok száma: 1
Akkumulátor-kapacitás: 12V/10Ah
ülések száma: 2
Ülés anyaga: öko bőr
Kerekek: EVA hab
AUDIO panel:
-MP3
-AUX bemenet
-SD kártyanyílás
-USB bemenet
FM rádió: Van
Lámpa: Elöl
STOP biztonsági gomb: Van
Biztonsági öv: Van
Töltésjelző: VanA jármű méretei
Hosszúság (cm) 137
szélesség (cm) 79
Magasság (cm) 81
hasmagasság (cm) 22
Ülés hossza (cm) 28
Ülésszélesség (cm) 20
Ülésmagasság (cm) 30
Kerék átmérő (cm) 34
Kerékvastagság (cm) 12
Maximális terhelés (kg) 58
Súly (kg) 33

Adatok
Cikkszám:
PABDM0916BIA
A vásárlás után járó pontok:
1 829 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!