BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Coletto Avanti- bézs biztonsági gyerekülés
Coletto Avanti- bézs biztonsági gyerekülés
47 890 Ft

Coletto Avanti- bézs biztonsági gyerekülés

Ezt az autósülést 15-36 kg (4-12 év) súlyú gyermekek számára tervezték. Az Avanti előre van szerelve, a gyermeket hárompontos autós övvel rögzítik. A legfontosabb és legkülönlegesebb előnye, hogy a gyermekkel együtt növekszik- az oldalak és a fejtámla kibővül, ami lehetővé teszi a gyermek magasságának tökéletes beállítását az autósülés használata során.

47 890 Ft
Részletek

Kihúzható fejtámla és oldalak

Az autósülés a gyermekkel együtt növekszik- az oldalak kiszélesednek, amikor a fejtámlát felemelik, ami lehetővé teszi a gyermek magasságának tökéletes beállítását az autósülés használata során. Az Avanti nélkülözhetetlen útitárs az idősebb gyermekek számára, lehetővé téve a szülők számára, hogy hosszú ideig élvezhessék választásukat.

Levehető háttámla

Az ülés háttámlája levehető, így alakul át egy sima ülés magasítóvá.

Tágas fejtámla

Célja, hogy megvédje a fejet és a felső gerincet a sérülésektől. Védi a baba fejét, többek között az oldalsó ablak beütése ellen. Ezért olyan fontos, hogy az autósülést a lehető leghosszabb ideig használja.

Buborék ülés

Az ülés olyan anyagból készül, amely megakadályozza az izzadást és megvédi a gyermeket attól, hogy kicsússzon az autósülésből. Az Avanti kárpitozás kellemes tapintású és tartós perforált Alcantara, velúrra emlékeztet.

Az autósülés súlya:5,5 kg
Elérhető színek: kék, fekete, szürke, piros, bézs
Adatok
Cikkszám:
CA05
A vásárlás után járó pontok:
479 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek