BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Coletto Avanti isofix-szürke biztonsági gyerekülés
Coletto Avanti isofix-szürke biztonsági gyerekülés
52 890 Ft

Coletto Avanti isofix-szürke biztonsági gyerekülés

Ezt az autósülést 15-36 kg (4-12 év) súlyú gyermekek számára tervezték, az Isofix előre nézőre van szerelve, és a gyermeket hárompontos autószíjjal rögzítik. A legfontosabb és legkülönlegesebb előnye, hogy a gyermekkel együtt növekszik- az oldalak és a fejtámla kibővül, ami lehetővé teszi a gyermek magasságának tökéletes beállítását az autósülés használata során.

52 890 Ft
Részletek

Kihúzható fejtámla és oldalak

Az autósülés a gyermekkel együtt növekszik- az oldalak kiszélesednek, amikor a fejtámlát felemelik, ami lehetővé teszi a gyermek magasságának tökéletes beállítását az autósülés használata során. Az Avanti Isofix nélkülözhetetlen útitárs az idősebb gyermekek számára, lehetővé téve a szülők számára, hogy hosszú ideig élvezhessék választásukat.

Isofix rendszer

Az autósülés-beépítő rendszer előrefelé néz az ISOFIX csatlakozók segítségével. Állítólag garantálja a szülők gyors és biztonságos rögzítését az autóban, minimalizálva a helytelen telepítés kockázatát. Ez biztosítja, hogy baleset esetén az autósülés ne mozduljon el az autó belsejében.

Levehető háttámlának köszönhetően könnyedén alakíthatja át ülésmagasítóvá.

Buborék ülés

Az ülés olyan anyagból készül, amely megakadályozza az izzadást és megvédi a gyermeket attól, hogy kicsússzon az autósülésből. Az Avanti Isofix kárpitozás puha és tartós perforált Alcantarából készül, amely velúrra emlékeztet.

Tágas fejtámla

Célja, hogy megvédje a fejet és a felső gerincet a sérülésektől. Védi a baba fejét, többek között az oldalsó ablak beütése ellen. Ezért olyan fontos, hogy az autósülést a lehető leghosszabb ideig használja.

Az autósülés súlya: 6 kg
Elérhető színek: bézs, kék, fekete, szürke, piros
Adatok
Cikkszám:
CAI04
A vásárlás után járó pontok:
529 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek