BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Toyota Hilux elektromos terepjáró, 2 személyes, 180W, 24V/28Ah - Fehér
Toyota Hilux elektromos terepjáró, 2 személyes, 180W, 24V/28Ah - Fehér
220 890 Ft

Toyota Hilux elektromos terepjáró, 2 személyes, 180W, 24V/28Ah - Fehér

Toyota Hilux 4x45W-os motorokkal
A Toyota Hilux autó négy erős 45 W-os motorból és kettő 12V/14Ah akkumulátorból álló meghajtóval van felszerelve. A hosszú utakat az akkumulátor rendszeres feltöltése biztosítja, a feszültség állapota pedig a pilótafülkében található kijelző segítségével ellenőrizhető.


Motor: 4x 45W
Akkumulátor: 2x 12V/14Ah
Távirányító: van
Lámpák: elöl-hátul 
Hang: MP3, AUX, USB, Bluetooth, FM Rádió
Ülés: Öko bőr
Kerekek: EVA hab
Lengéscsillapító: Elöl-hátul

220 890 Ft
Részletek

Toyota Hilux 4x45W motorokkal
A Toyota Hilux autó négy erős 45 W-os motorból és kettő 12V/14 Ah akkumulátorból álló meghajtóval van felszerelve. A hosszú utakat az akkumulátor rendszeres feltöltése biztosítja, a feszültség állapota pedig a pilótafülkében található kijelző segítségével ellenőrizhető.

Hangok és fények
LED fények és hangok vezetés közben
A Toyota Hilux modell nemcsak vezetés közben, hanem interaktív funkciók használatakor is a legjobb szórakozást nyújtja a gyerekeknek. A fényeffektusok közé tartoznak a valósághű LED-lámpák elöl és hátul is. Az audio panel felelős a hangokért előre feltöltött dallamokkal, kürttel és USB, AUX, Bluetooth és MP3 bemenetekkel. FM Rádió van rajta.

Autóbiztonság gyerekeknek
A gyerekeknek szánt terepjáró a biztonsági öv használatának és a vezetés közbeni nyitás elleni ajtózárnak köszönhetően gondoskodik a biztonságról. 2 üzemmód van rajta, 4 vagy 2 motoros hajtású amit távirányitón tud beállítani.

Távirányító a szülők vezetéséhez
A készlet tartalmaz egy távirányítót. Szülők és gondviselők használhatják a vezetés javítására, a vezetés átvételére, vagy akár a játékautó azonnali leállítására. A távirányító 3 fokozatú sebességszabályozással is rendelkezik.

A legjobb anyagok és egy nagy csomagtartó
Az elektromos játékautó a legjobb anyagokból készült, például kényelmes és puha ökobőr az ülésen. A kerekek is EVA habból készültek, ami remekül működik az ilyen típusú járművekben.
További látványosság a gyerekek számára egy nagy csomagtartó lesz az ülés mögött. Nyíló motorháztető amiben tárolórekesz van, így kényelmesen szállíthatod oda kedvenc játékaidat és a szükséges tárgyakat.Toyota Hilux felszereltség
távirányító
használati útmutató
szerelőkészlet
töltő
szállító fogantyú


A jármű méretei
Hossz (cm) 137
szélesség (cm) 96
Magasság (cm) 72
hasmagasság (cm) 23
Kerék átmérő (cm) 32
Kerékvastagság (cm) 13
Maximális terhelés (kg) 50
Súly (kg) 31

Adatok
Cikkszám:
PADKHL850BIA
A vásárlás után járó pontok:
2 209 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!