BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Super Splash BESTWAY dupla vízicsúszda, 3+, 531cm - Színes
Super Splash BESTWAY dupla vízicsúszda, 3+, 531cm - Színes
12 290 Ft

Super Splash BESTWAY dupla vízicsúszda, 3+, 531cm - Színes

Super Splash vízicsúszda 2 gyermek részére
A Bestway márkájú Super Splash vízi csúszdánkkal garantált a nyári szórakozás végtelen öröme . A kifejezetten a felejthetetlen öröm pillanataira tervezett csúszda a gondtalan szórakozás helye egyszerre 2 gyermek számára. Egyszerű kialakításának köszönhetően nincs szükség további szerszámokra a pálya összeszereléséhez – csak csatlakoztassa az adaptert a kerti tömlőhöz, és a csúszda készen áll az őrült ereszkedésekre!

12 290 Ft
Részletek

Super Splash vízicsúszda 2 gyermek részére
A Bestway márkájú Super Splash vízi csúszdánkkal garantált a nyári szórakozás végtelen öröme . A kifejezetten a felejthetetlen öröm pillanataira tervezett csúszda a gondtalan szórakozás helye egyszerre 2 gyermek számára . Egyszerű kialakításának köszönhetően nincs szükség további szerszámokra a pálya összeszereléséhez – csak csatlakoztassa az adaptert a kerti tömlőhöz, és a csúszda készen áll az őrült ereszkedésekre!

Vízzuhany és pancsoló medence a hűsítéshez
Megbízhatóság és tartósság a Bestway márka mottója, ezért a Super Splash kiváló minőségű vinil anyagból készül , körülbelül 0,20 mm-es tömeggel. A hosszú, 5,31 méteres , 2 külön pályával felszerelt útvonalon a csúszda nem csak egyéni szórakozásra, hanem csoportos versenyzésre és szórakozásra is lehetőséget ad.
A pálya oldalvonalában beépített sprinklerek garantálják a sima és csúszós felületet, valamint a hűsítő kaszkád hatást. További látványosság a körülbelül 129 literes pancsoló , amely izgalmas befejezést biztosít az utazásnak.

Szilárd minőségű nyári kerti attrakció
A biztonság és az élvezet kéz a kézben járnak – ezért a Super Splash csúszda 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára . A készletben található javítófolt gyors reagálást biztosít az esetleges váratlan hibákra. Az utazás további kényelmét a zuhanytálca előtt elhelyezett kis rámpa biztosítja , amely megkönnyíti a sima és gyors belépést a medencébe.


Hossza (cm): 531
Maximális létszám: 2
Szín: sokszínű
Javítókészlet: Van
Súly (kg): 2.85

Adatok
Cikkszám:
52633
A vásárlás után járó pontok:
123 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!