BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Speedway Mega Water Park BESTWAY, vidámpark, medence, 5+, 551x502x265cm - Színes
Speedway Mega Water Park BESTWAY, vidámpark, medence, 5+, 551x502x265cm - Színes
295 890 Ft

Speedway Mega Water Park BESTWAY, vidámpark, medence, 5+, 551x502x265cm - Színes

Egy nagy üdülési szórakoztató park 5 év feletti gyermekek számára
A vízi szórakozás kis rajongóinak bemutatunk egy nagy, felfújható víziparkot a Bestway-től. A Super Speedway Mega Water Park modell 5 és 10 év közötti gyermekek számára készült. A készlet 6 további attrakciót tartalmaz, amelyek sokféle szórakozásban és felejthetetlen nyaralási élményben részesítik a gyerekeket.

295 890 Ft
Részletek

Egy nagy üdülési szórakoztató park 5 év feletti gyermekek számára
A vízi szórakozás kis rajongóinak bemutatunk egy nagy, felfújható víziparkot a Bestway-től. A Super Speedway Mega Water Park modell 5 és 10 év közötti gyermekek számára készült. A készlet 6 további attrakciót tartalmaz, amelyek sokféle szórakozásban és felejthetetlen nyaralási élményben részesítik a gyerekeket. Ezenkívül tartós és ellenálló PVC anyagból készült, poliészter bevonattal, amely garantálja, hogy a vidámpark több évszakon át kiszolgálja.

Biztonságos szórakozás egy stabil szerkezeten
A készlet tartalmaz egy elektronikus szivattyút, aminek köszönhetően mindössze 2 percet vesz igénybe a szerkezet teljes felfújása. A készlet tartalmaz még 10 földbe szúrható csapot, amelyek a szerkezetet a talajhoz tartják. Ez biztosítja a teljes szerkezet stabilitását és egyben növeli a biztonságot.

2 személyes versenycsúszda
A park legnagyobb attrakciója egy felfújható torony 2 személyes csúszdával, amely lehetővé teszi a barátokkal való versenyzést. A további szórakozás érdekében a toronyban felfújható kosár és kosárlabda is található. A torony alatti alagút egy másik módja a szórakozásnak. Lehetővé teszi, hogy a gyerekek a torony egyik oldaláról a másikra mozogjanak.

Sportattrakciók, amelyeken versenyezni lehet
A modell vízpermettel is rendelkezik, amely időnként bekapcsol, kellemesen meglepve a gyerekeket, és jobb siklást biztosít csúszás közben. A zuhanytálca szélein 2 db vízszóró pisztoly található. Lehetőséget adnak az ügyesség és az egészséges verseny gyakorlására.

A vízi park maximum 9 gyermek számára készült, összesen kb. 490 kg-os, ami biztosítja a biztonságos szórakozást. Ideális ajánlat azoknak a családoknak, akik gyermekeiknek egy felejthetetlen, szórakoztató és fizikai aktivitással teli nyaralást szeretnének biztosítani.A mega vízi park műszaki adatai
játszótér méretei kb. 551 x 502 x 265 cm
maximális terhelés kb 490 kg
maximális felhasználói létszám kb. 9 gyerek
maximális ugrási magasság kb 145 cm
súlya kb 34,5 kg
elektromos szivattyú kb 220-240VSuper Speedway Mega Water Park felszerelés
Gyermek játszótér
elektromos szivattyú
kerti tömlő vízzuhanyhoz
felfújható kosárlabda
10 csap a játszótérhez
hordozótáska
javító folt
színes csomagolásMéretek
Hossz (cm) 551
szélesség (cm) 502
Magasság (cm) 265
Maximális terhelés (kg) 490
Súly (kg) 33.31

Adatok
Cikkszám:
53377
A vásárlás után járó pontok:
2 959 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!