BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Lunar Launch BESTWAY dupla vízi csúszda, 3+, 488cm - Kék
Lunar Launch BESTWAY dupla vízi csúszda, 3+, 488cm - Kék
9 890 Ft

Lunar Launch BESTWAY dupla vízi csúszda, 3+, 488cm - Kék

Lunar Launch vízi csúszda 2 gyermek részére 3 év felett
A Bestway Lunar Launch űrhajóját 2 gyermekre tervezték , és felejthetetlen, örömmel és izgalommal teli pillanatokat kínál. A csúszda műszaki jellemzői lenyűgözőek. A pálya teljes hossza kb. 4,88 m , ami 2 gyerek számára elegendő helyet biztosít. A pálya lenyűgöző, kozmikus kialakítása lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy felfújható űrrakétákon csúszva, rendkívüli vízi utazást tegyenek a Földről a Holdra.

9 890 Ft
Részletek

Lunar Launch vízi csúszda 2 gyermek részére 3 év felett
A Bestway Lunar Launch űrhajóját 2 gyermekre tervezték , és felejthetetlen, örömmel és izgalommal teli pillanatokat kínál. A csúszda műszaki jellemzői lenyűgözőek. A pálya teljes hossza kb. 4,88 m , ami 2 gyerek számára elegendő helyet biztosít. A pálya lenyűgöző, kozmikus kialakítása lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy felfújható űrrakétákon csúszva, rendkívüli vízi utazást tegyenek a Földről a Holdra .

Egy űrpálya felfújható rakétákkal a lecsúszáshoz
A Lunar Launch slide egy nagyon könnyen használható termék. Szerszámok nélkül is összeszerelhető – csak csatlakoztassa az adaptert a kerti tömlőhöz, és már indulhat is az űrkaland. A további szolgáltatások, mint például a pálya mentén beépített locsolók, lépcsőzetes hatást keltenek, így a felület csúszós marad a gyors és élvezetes ereszkedés érdekében.

Mesés dizájn és hűvösség a forró napokon
A biztonság és a szórakozás kéz a kézben járnak! A kényelem érdekében a csúszda űrrakéta formájú felfújható párnákkal van felszerelve , amelyek nemcsak megkönnyítik, hanem gyorsítják is, felejthetetlen élményt nyújtva. További látványosság egy kis pancsoló a pálya végén , ahol a víz lefolyik, és lenyűgöző csobbanást kelt minden futás végén.
A Lunar Launch slide meghívás a közös szórakozásra, az egészséges versenyre és a végtelen örömre a forró napokon. 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára .


Hossza (cm): 488
Maximális létszám: 2
Szín: sokszínű
Javítókészlet: Van
Súly (kg): 1.9

Adatok
Cikkszám:
52642
A vásárlás után járó pontok:
99 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!