BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Fisher-Price BESTWAY pancsoló, 2+, 155x102x91cm - Színes
Fisher-Price BESTWAY pancsoló, 2+, 155x102x91cm - Színes
22 890 Ft

Fisher-Price BESTWAY pancsoló, 2+, 155x102x91cm - Színes

Felfújható száraz medence helikopter formájú
Egy rendkívüli kalandra hívjuk Önt egy helikopter formájú, felfújható száraz úszómedencével, amelyet a Fisher-Price és a Bestway neves márkák együttműködésével hoztunk létre. Ez a termék nem csak remek szórakozás, hanem fejlesztő élmény is a 2 év feletti gyermekek számára.

22 890 Ft
Részletek

Felfújható száraz medence helikopter formájú
Egy rendkívüli kalandra hívjuk Önt egy helikopter formájú, felfújható száraz úszómedencével, amelyet a Fisher-Price és a Bestway neves márkák együttműködésével hoztunk létre. Ez a termék nem csak remek szórakozás, hanem fejlesztő élmény is a 2 év feletti gyermekek számára. A helikopter kb. 155 x 102 x 91 cm-es méretének köszönhetően a gyerekek egyedülálló játékteret élvezhetnek, miközben fejlesztik motorikus készségeiket és képzelőerejüket.

A Fisher-Price és a Bestway szórakozása 2 év feletti gyermekek számára
A kb. 0,24/0,26 mm vastagságú biztonságos vinil anyagból készült felfújható helikopter nemcsak a tartósságot, hanem a biztonságot is biztosítja az izgalmas kalandok során. A 2 felfújható, mozgó propellernek köszönhetően a gyerekek igazi pilótáknak érezhetik magukat, akik saját helikopterük biztonságos környezetében fedezhetik fel a fantázia világát. Az élmény további gazdagítása érdekében a készlet 25 színes, puha műanyagból készült golyót tartalmaz, amelyek emellett stimulálják az érzékszerveket és aktív játékra ösztönöznek.

Mozgó propellerek és színes labdák, amelyekkel játszani lehet
Biztonság, minőség és végtelen szórakozás várja a legfiatalabb pilótákat, felejthetetlen öröm és felfedezés pillanatait biztosítva számukra. Ezenkívül a mellékelt öntapadó javítófoltnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy semmi sem zavarja meg az egyedülálló termék használatának örömét.


Méretek 
Hossz (cm) 155
szélesség (cm) 102
Magasság (cm) 91
Súly (kg) 2.54

Adatok
Cikkszám:
93538
A vásárlás után járó pontok:
229 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!