BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Coletto Vivaro isofix-kék biztonsági gyerekülés
Coletto Vivaro isofix-kék biztonsági gyerekülés
69 890 Ft

Coletto Vivaro isofix-kék biztonsági gyerekülés

Ez egy jól ismert és népszerű autósülés 9-36 kg (9 hónaptól 12 évig) súlyú gyermekek számára. A puha, kellemes tapintású melange szövet és az ülésen lévő speciális "buborékok" biztosítják a jó légáramlást, és a kicsiket kényelmes körülmények között utaztatják.

69 890 Ft
Részletek

Felszerelés Isofixre vagy csak az autó övére

Az autósülés-rögzítő rendszer előrefelé néz az ISOFIX csatlakozók és a felső Tether rögzítőöv segítségével. Állítólag garantálja a szülőknek az autósülés gyors és biztonságos felszerelését, minimalizálva a helytelen telepítés kockázatát. Ez biztosítja, hogy baleset esetén az autósülés ne mozduljon el az autó belsejében. Csak az autó övével is felszerelhető.

Tökéletes illeszkedés

Van egy sor további betétje, amelyeket a gyermek növekedésével vesz ki. Szorosan kitöltik az autósülés és a gyermek teste közötti helyet, és nem hagynak szabad helyet. Az utolsó lépés a belső övek kihúzása és a fejtámla kicsúsztatása, így alkalmas egy idősebb gyermek számára.

Kényelmes és biztonságos

Az autósülés 4 dönthető pozíciója biztosítja a jó alvást utazás közben. A kétségtelen előny az alacsony bázis, amely megkönnyíti a telepítést még kisebb autókban is. A Vivaro izofix SPS rendszerrel van felszerelve, amely további védelmet nyújt az oldalütközések ellen - a polisztirolhabbal töltött speciális oldalpárnák elnyelik az oldalütközés energiáját, mielőtt elérné a gyermeket, ami 25% -kal biztonságosabbá teszi a standard ülést.

Az autósülés súlya: 11 kg
Elérhető színek: piros, kék, szürke
Adatok
Cikkszám:
CV02
A vásárlás után járó pontok:
699 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek