BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Astronaut BESTWAY, vízi játszótér, medence, 2+, 288x206x84cm - Színes
Astronaut BESTWAY, vízi játszótér, medence, 2+, 288x206x84cm - Színes
31 890 Ft

Astronaut BESTWAY, vízi játszótér, medence, 2+, 288x206x84cm - Színes

Felfújható kerti játszótér
A Little Astronaut Play Center felfújható játszótér tökéletes választás a 2 éves és annál idősebb gyermekek számára, akik szeretnek a szabadban játszani. Számos különféle látnivalót kínál, például egy felfújható béka alakú csúszdát, amely lágy és biztonságos leszállást biztosít.

31 890 Ft
Részletek

Felfújható kerti játszótér
A Little Astronaut Play Center felfújható játszótér tökéletes választás a 2 éves és annál idősebb gyermekek számára, akik szeretnek a szabadban játszani. Számos különféle látnivalót kínál, például egy felfújható béka alakú csúszdát, amely lágy és biztonságos leszállást biztosít. A gyerekek imádni fogják csúszkálni és sokszor megismételni ezt a szórakoztató tevékenységet. A csúszda még a legkisebb gyerekek számára is tökéletes, mert puha és biztonságos alátámasztást nyújt.

A második attrakció egy hűtő vízpermet köd formájában, amely egy felfújható űrrakétából származik a medence sarkában. Tökéletes módja annak, hogy lehűljön a forró napokon, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy lehűljenek és egyszerre szórakozzanak. Nem lesz vége az ugrálásnak és a köd alatti futásnak.

A vízben való játék a lehűlés egyik módja
Egy másik szórakoztató tevékenység egy felfújható hold, amelyre a gyerekek 4 karikát dobhatnak, gyakorolva ügyességüket és precizitásukat. Ez egy kiváló módja a kézi készségek és a motoros koordináció fejlesztésének.

Az utolsó látványosság egy felfújható űrhajós, amellyel a gyerekek birkózhatnak és bokszolhatnak. Fejleszti a gyermekek testi készségeit és mozgáskoordinációját. A felfújható űrhajós valósághű és felkelti a figyelmet, ami még érdekesebbé teszi a szórakozást.


A vízi játszótér műszaki adatai
játszótér méretei kb. 228 x 206 x 84 cm
űrtartalom kb 308 l
alaptömeg kb 0,24 mm
súlya kb 4,5 kg


Little Astronaut Play Center felszerelés
gyerek medence
felfújható csúszda
felfújható űrhajós
felfújható hold
4 dobó karika
űrrakéta permettel
javító folt
színes csomagolás


Méretek 
Hossz (cm) 228
szélesség (cm) 206
Magasság (cm) 84
Súly (kg) 4.51

Adatok
Cikkszám:
53126
A vásárlás után járó pontok:
319 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!