BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

HappyRun S15 elektromos roller
HappyRun S15 elektromos roller
249 890 Ft

HappyRun S15 elektromos roller

A HappyRun S15 összecsukható elektromos roller egy forradalmian új eszköz a mindennapjaink közlekedéseink megkönnyebbítésére.

+ AJÁNDÉK SZERSZÁM KÉSZLET!

Különlegessége, hogy párnázott üléssel rendelkezik amihez hozzá állítható a kormány magassága a kényelmesebb utazás érdekében. Az erőteljes, 800 W-os motor lélegzetelállító gyorsulást tesz lehetővé. 10 colos tömlős kerekeivel és az első-hátsó teleszkópjaival ez a roller könnyedén veszi az akadályokat. Maximális sebessége 45 km / h, és a maximálisan megtehető távolság 50-65km. A robosztus erős felépítésének köszönhetően a 150 kg-os súlykorlátjával a 15 fokos lejtésű utak nem jelentenek problémát ennek a rollernek, így alkalmassá teszik az enyhe emelkedőkön való dinamikus haladást. A biztonságot tovább fokozza, hogy a rollerhez tartozék 2 db indítókulcs. A roller "fejében" elhelyezett USB port lehetővé teszi telefonunk feltöltését akár menet közben is megakadályozva, hogy bármilyen élethelyzetben telefon nélkül maradjunk.

Állítható 3 fokozatú sebesség-üzemmóddal rendelkezik, ahol meghatározhatod a gyorsulás mértékét, a motorfék erejét, a végsebességet, a leadott teljesítmény erejét, összességében teljes kontroll az elektromos roller fölött! Munkába sietsz? Válts a 3-as fokozatra (sport üzemmód) a gyorsabb haladáshoz. A parkban körözgetsz? Kapcsolj a 2-es módra (standard üzemmód). A zsúfolt területeken válts 1-es módra. Az üzemmódok közötti váltáshoz egyszerűen nyomd meg a készüléken található M gombot és állítsd be könnyedén a környezetednek megfelelő sebességet.

Új generációs energia-visszanyerő rendszer! Az akkumulátor hosszabb üzemideje érdekében elektromos energiává alakítja a mozgási energiát.

A megállást a motorfék és első-hátsó tárcsafék biztosítja.

Alkalmas éjszakai közlekedésre, erős fényű első és hátsó lámpáinak köszönhetően. A fékkar behúzásakor a hátsó lámpa villog, hogy figyelmeztesse a gyalogosokat és a mögötted haladó járműveket. A roller oldalsó, messzebbről is észrevehető kivilágítása tovább javítják az éjszakai láthatóságot, hogy biztonságban közlekedhess. Ezen felül a roller irányjelző lámpákkal (index) is rendelkezik.

Összecsukott állapotban fixálható a kormányra és a hátsó sárvédőre szerelt tartozékaival, a méretei 116*40*30 cm ezáltal az autóban is könnyen szállítható.

Az S15 elektromos roller nem csak a munkahelyre / iskolába való rollerezéshez alkalmas, hanem a szabadidős szórakozásra és kirándulásokra egyaránt tökéletes. A kényelmes markolat hatékonyan javítja a vezetési élményt. Az érzékeny gázkar mérsékelt ellenálása és visszajelzése rugalmasabbá teszi a sebesség szabályozását és a gyorsulást.

249 890 Ft
Részletek

Termék jellemzők:

Többfunkciós kijelző: adatok valós idejű megjelenítése, sebesség üzemmód, akkumulátor állapot, és egyébb vezetési információk

Váz: könnyű, nagy szilárdságú alumínium ötvözetből készült

Termék méretei: 117*60*121cm

Csomag mérete: 116*32*34cm

Indítókulcs: 2 db

USB port: van, telefontöltésre alkalmas

Súly: 25kg

Maximum teherbírás: 120 kg

Névleges teljesítmény: 800W

Maximális motor teljesítmény: 800W

Akkumulátor: 48V 15 Ah lithium

Maximális sebesség: 45 km/h

Megtehető távolság: 50-65 km

Kerékméret: 10 col

Kerék típus: tömlős kerék

Világítás: elől-hátul-oldalt, irányjelzők

Applikáció: nincs

Sebesség: 3 fokozat (1-2-3)

Fék: első-hátsó tárcsafékek

Teleszkóp: elöl-hátul

Lépésfelület: 21*40 cm

Kürt: elérhető

Vízálló: nem

 

Választható kiegészítők:

Univerzális vízálló roller tartó táska B1 + 7.890 Ft: https://berio.hu/Univerzalis-roller-taska-vizallo-B1

Kugoo Kirin keményfedeles roller táska + 9.890 Fthttps://berio.hu/Kugoo-Kirin-kemenyfedeles-roller-taska

KuKririn fehér bukósisak +24.890 Ft -  M (55-58 cm) és L (59-61 cm) méret: https://berio.hu/Kukirin-Feher-bukosisak

KuKirin fekete bukósisak +24.890 Ft - M (55-58 cm) és L (59-61 cm) méret: https://berio.hu/Kukirin-Fekete-bukosisak

Adatok
Cikkszám:
ER202104
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek