BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Coletto Uggo isofix biztonsági gyerekülés
Coletto Uggo isofix biztonsági gyerekülés
74 890 Ft

Coletto Uggo isofix biztonsági gyerekülés

9 hónapos és 12 év közötti gyermekek számára készült. Töltése tartós és rugalmas memóriahab. Az Uggo isofix SIP rendszerrel van felszerelve az oldalütközések elleni további védelem érdekébenAz autósülés dőlésszögének 4 pozíciója biztosítja a jó alvást utazás közben, és a fejtámla 7 lépéses beállítása az autósülést egész életében alkalmassá teszi a gyermek magasságára.

74 890 Ft
Részletek

Kényelem és biztonság

4 fekvő helyzet biztosítja a jó alvást utazás közben. A kétségtelen előny az autósülés alacsony alapja, amely megkönnyíti annak telepítését még kisebb autókban is. Az Uggo isofix SIP rendszerrelvan felszerelve, amely további védelmet nyújt az oldalütközések során - a polisztirolhabbal töltött speciális oldalpárnák elnyelik az oldalütközés energiáját, mielőtt elérné a gyermeket, ami 25% -kal biztonságosabbá teszi a standard ülést.

Nő a gyermekkel

fejtámla 7 lépéses beállítása alkalmassá teszi az autósülést a gyermek magasságára egész életében. 

Egyszerű telepítés

Az autósülés beszerelő rendszere előre néz, ISOFIX csatlakozókkal és a felső lekötött rögzítőövvel. Állítólag garantálja a szülőknek az autósülés gyors és biztonságos felszerelését, minimalizálva a helytelen telepítés kockázatát. Ez biztosítja, hogy baleset esetén az autósülés ne mozduljon el az autó belsejében.

Az autósülés 4 dönthető pozíciója biztosítja a jó alvást utazás közben.

Tágas és biztonságos
A fejtámlát úgy tervezték, hogy megvédje a fejet és a felső gerincet a sérülésektől. Védi a baba fejét, többek között az oldalsó ablak beütése ellen.

Buborék ülés. Az ülés olyan anyagból készül, amely megakadályozza az izzadást és megvédi a gyermeket attól, hogy kicsússzon az autósülésből.
Memóriahab.Tartós és rugalmas, lehetővé teszi a nedvesség elpárolgását és a hőmérséklet szabályozását. Nyomásálló és alkalmazkodik a gyermek testének alakjához.
Lélegző kárpitozás.Kellemes tapintású és tartós Alcantara, velúrhoz hasonlít. Mosáshoz eltávolítható.

Az autóülés súlya: 12,5 kg

Adatok
Cikkszám:
CU01
A vásárlás után járó pontok:
749 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek