BERIO Webáruház

+36309687315

info@berio.hu

 

Coletto Sportivo isofix- szürke biztonsági gyerekülés
Coletto Sportivo isofix- szürke biztonsági gyerekülés
81 890 Ft

Coletto Sportivo isofix- szürke biztonsági gyerekülés

A Sportivo változata az izofix rendszerrel évek óta piacvezető a 9-36 kg-os kategóriában. 9-36 kg (9 hónap - 12 év) súlyú gyermekek számára készült. Biztonságosságát a PIMOT Autóipari Intézet tesztjei igazolták.

81 890 Ft
Részletek

Felszerelés Isofixre vagy csak az autó övére

Az autósülés-rögzítő rendszer előrefelé néz az ISOFIX csatlakozók és a felső Tether rögzítőöv segítségével. Állítólag garantálja a szülőknek az ülés gyors és biztonságos felszerelését, minimalizálva a helytelen telepítés kockázatát. Ez biztosítja, hogy baleset esetén az autósülés ne mozduljon el az autó belsejében. Csak az autó övével is felszerelhető.

Tökéletes illeszkedés

A fejtámla 7 lépéses beállítása alkalmassá teszi az autósülést a gyermek magasságára egész életében. Miután eltávolította a legfiatalabb és belső övek párnáját, ideális megoldás lesz egy idősebb gyermek számára.

Biztonságos és kényelmes

Az autósülés 4 dönthető pozíciója biztosítja a jó alvást utazás közben. A kétségtelen előny az alacsony bázis, amely megkönnyíti a telepítést még kisebb autókban is. A Sportivo isofix SPS rendszerrel van felszerelve, amely további védelmet nyújt az oldalütközések ellen - a polisztirolhabbal töltött speciális oldalpárnák elnyelik az oldalütközés energiáját, mielőtt elérnék a gyermeket, ami25% -kal biztonságosabbá teszi a standard ülést.

Az autósülés súlya: 11kg

Elérhető színek: szürke-kék, fekete, szürke, szürke-fekete, piros

Oktatóvideó: https://youtu.be/SCGAf6m_Eyg

Adatok
Cikkszám:
CSP03
A vásárlás után járó pontok:
819 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek